Weergave

Sorteer op

Aantal

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Aardbei

    Alles over de aardbei: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met aardbeien werkt.

    • Formules en theorie

    Wat is TEWI

    TEWI = Total Equivalent Warming Impact
    Een maat voor de totale bijdrage aan het broeikaseffect van een koelinstallatie, zowel direct (lekverliezen) als indirect (energieverbruik).

    • Formules en theorie
    +1

    Enkelvoudig koudesysteem

    Hier worden een aantal formules gegeven om de compressor, condensorcapaciteit, drukverhouding e.d. te berekenen voor kleine en middelgrote koudesystemen.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Abrikoos

    Alles over de abrikoos: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met abrikozen werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Ananas

    Alles over de ananas: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met ananassen werkt

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Appel

    Alles over de appel: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met appels werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Artisjok

    Alles over de artisjok: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met artisjokken werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Asperge

    Alles over de asperge: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met asperges werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Aubergine

    Alles over de aubergine: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met aubergines werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Augurk

    Alles over de augurk: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met augurken werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Advocado

    Alles over de avocado: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met avocado’s werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Banaan

    Alles over de banaan: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met bananen werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Bessen

    Alles over de bes: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met bessen werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Rode biet

    Alles over de biet: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met bieten werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Bladselderij

    Alles over de bladselderij: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met bladselderij werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Bleekselderij

    Alles over de bleekselderij: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met bleekselderij werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Bloemkool

    Alles over de bloemkool: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met bloemkolen werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Boerenkool

    Alles over de boerenkool: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met boerenkool werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Boon

    Alles over de boon: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met bonen werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Bospeen

    Alles over de bospeen: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met bospeen werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Braam

    Alles over de braam: teelt, rassen, bewaring en verwerking. Praktische technische informatie voor professionals in de fruitsector.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Broccoli

    Alles over de broccoli: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met broccoli werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Champignon

    Alles over de champignon: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met champignons werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Chinese Kool

    Alles over de Chinese kool: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met Chinese kolen werkt.

    • Oranje Boekje
    +1

    Oranje Boekje - Citroen

    Alles over de citroen: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met citroenen werkt.