
Oranje Boekje - Aardbei
Alles over de aardbei: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met aardbeien werkt.
Alles over de aardbei: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met aardbeien werkt.
TEWI = Total Equivalent Warming Impact
Een maat voor de totale bijdrage aan het broeikaseffect van een koelinstallatie, zowel direct (lekverliezen) als indirect (energieverbruik).
Hier worden een aantal formules gegeven om de compressor, condensorcapaciteit, drukverhouding e.d. te berekenen voor kleine en middelgrote koudesystemen.
Alles over de abrikoos: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met abrikozen werkt.
Alles over de ananas: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met ananassen werkt
Alles over de appel: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met appels werkt.
Alles over de artisjok: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met artisjokken werkt.
Alles over de asperge: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met asperges werkt.
Alles over de aubergine: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met aubergines werkt.
Alles over de augurk: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met augurken werkt.
Alles over de avocado: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met avocado’s werkt.
Alles over de banaan: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met bananen werkt.
Alles over de bes: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met bessen werkt.
Alles over de biet: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met bieten werkt.
Alles over de bladselderij: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met bladselderij werkt.
Alles over de bleekselderij: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met bleekselderij werkt.
Alles over de bloemkool: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met bloemkolen werkt.
Alles over de boerenkool: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met boerenkool werkt.
Alles over de boon: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met bonen werkt.
Alles over de bospeen: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met bospeen werkt.
Alles over de braam: teelt, rassen, bewaring en verwerking. Praktische technische informatie voor professionals in de fruitsector.
Alles over de broccoli: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met broccoli werkt.
Alles over de champignon: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met champignons werkt.
Alles over de Chinese kool: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met Chinese kolen werkt.
Alles over de citroen: van teelt en rassen tot bewaring en verwerking. Praktisch naslagwerk boordevol technische info en inzichten voor iedereen die met citroenen werkt.